Виявилося, що капітан одного із теплоходів, які зіткнулися 31 серпня у Москві, був смертельно п'яний. Слідчі виявили у нього в крові 1,2 проміле алкоголю. А це, приблизно, півпляшки горілки.

Про це повідомляє Telegram-канал LIFE SHOT із посиланням на росЗМІ.


Нагадаємо, 31 серпня стало відомо, що два теплоходи зіткнулися на Москві-річці. Постраждало кілька пасажирів.
Зіткнення сталося біля причалу на Воробйових горах. За попередніми даними, постраждали п'ятеро людей. Вони відбулися ударами і подряпинами.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще


Поки що точної інформації про подію поки немає, відомо, що мова йде про два теплоходи, що протаранили одне одного в районі Лужнецької набережної.
у столиці Росії Москві загорівся прогулянковий корабель на Нагатинській набережній. За попередньою інформацією, людей на судні немає.


Як повідомляв раніше Знай.ua, у столиці Росії Москві загорівся прогулянковий корабель на Нагатинській набережній. За попередньою інформацією, людей на судні немає.
Про це повідомляє прес-служба МНС Москви.

"У 19:34 (18:34 за Києвом - Ред.) надійшло повідомлення про загорання на пришвартованому судні за адресою: проспект Андропова, д. 11... в акваторії р. Москва. Що горить і площа загоряння уточнюється. За попередньою інформацією, людей на судні немає. Для гасіння загоряння до місця пожежі направлено пожежний корабель "Полковник Чернишов", — розповів співрозмовник агентства.

Як з'ясувалося, площа пожежі на теплоході становить одну тисячу квадратних кілометрів.

Також наголошується, що на судні чути хлопки. У баках теплохода може залишатися пальне.


Також Знай.ua писав про те, що у Японському морі сталася надзвичайна пригода - вранці 25 січня пропало риболовецьке судно "Восток". На борту судна перебувала 21 людина, в тому числі громадянин України. Як повідомило агентство "РИА Новости", українець є уродженцем Запорізької області.