Стало відомо, що в Москві 31 серпня була знайдена друга за місяць валіза з тілом жінки. Про це повідомляє "Інтерфакс".

Як повідомила представниця управління СК по Москві Юлія Іванова, загиблій жінці було на вигляд 18-25 років; на її тілі не знайдено слідів насильства. Валіза була виявлена біля паркану на алеї Кремлівських курсантів на південному сході Москви.

Крім того 8 серпня валізу з тілом жінки було знайдено в Воронцовському парку на південному заході Москви. Тоді на тілі загиблої теж не виявили слідів насильницької смерті.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Слідство намагається з'ясувати, чи є зв'язок між двома злочинами, повідомило "Інтерфаксу" обізнане джерело. Як додали в джерелі:

На даний момент розглядаються всі можливі версії, однак очевидні збіги між випадками, зрозуміло, не можуть не насторожувати

До слова, у Москві невідомий чоловік напав з мачете на людину і захопив заручників.

Інцидент стався на південному сході російської столиць в районі Любліно, передає Life.ru.

За даними телеграм-каналу Mash, з місця злочину надходить різна інформація. Наразі відомо тільки те, що в поліцію зателефонувала дівчина і розповіла про чоловіка, який з великим ножем, схожим на мачете, напав на людей.

Дівчина також повідомила, що чоловік взяв у заручники двох людей і утримує їх у квартирі.

В даний час інформація уточнюється.

Нагадаємо, в Ірпені, що на Київщині, днями стався шокуючий інцидент, пов'язаний із домашнім улюбленцем. Стаффордширський тер'єр несподівано накинувся на свою господиню і покусав її, в результаті чого жінка отримала важкі травми.

Як повідомляв Znaj.ua, музичний фестиваль в Німеччині переріс у масштабні сутички з поліцією. Зазначається, що на даний момент слідчі "не виявили ніякої стратегії у діях нападників", зокрема, політичного мотиву.

Також Znaj.ua писав про те, що 5 травня, в Одесі, на місцевого лідера руху "Автомайдан" Віталій Устименка напали невідомі люди.