У неділю ввечері, 2 вересня, у Сполучених Штатах сталася жахлива НП: на території житлового комплексу (Сан-Бернардіно, штат Каліфорнія) чоловік відкрив вогонь по людях.

Стрілянина в Каліфорнії

Як повідомляють місцеві ЗМІ, поліцейські, які прибули на місце злочину, виявили у багатоквартирному будинку 10 поранених, всіх терміново шпиталювали. Поки що інформації про загиблих не надходило.

стрілянина в Каліфорнії

Представник поліції Сан-Бернардіно Річард Логхед розповів, що троє з постраждалих перебувають у критичному стані, за їхнє життя борються лікарі. Затримати злочинця по гарячих слідах не вдалося. Так само залишаються невідомими його особистість і мотиви.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Вбивство Олександра Захарченка: як все сталося

Олександр Захарченко

Ватажок так званої "Донецької Народної Республіки", 42-річний Олександр Захарченко, був смертельно поранений під час вибуху в кафе "Сепаратист" на вулиці Пушкіна в Донецьку в п'ятницю, 31 серпня.
У відомому серед терористів кафе "Сепаратист" стався потужний вибух. В результаті якого серйозно постраждала одна людина. Пізніше стало відомо, що на момент події близько заклади знаходилися машини кортежу Захарченко. Всі подробиці події читайте в нашому матеріалі.

Нагадаємо, в Алтайському краї (Росія) зазнав аварії легкомоторний літак Як-52 – він при заході на посадку. Обидва пілоти загинули.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Ханти-Мансійському автономному окрузі в Росії зазнав аварії вертоліт Мі-2. За даними ЗМІ, він впав у болотній місцевості, в результаті чого загинув пілот. Ймовірно, повітряне судно могло бути орендовано для патрулювання нафтопроводу в компанії "Гелікс".

"Знай.uа" писав, представники польської комісії з розслідування авіакатастрофи Ту-154 під Смоленськом у 2010 році, в якій загинув президент республіки польща Лех Качинський, знайшли хімічні сполуки і сліди вибухівки на 107 уламках літака.