Штатом Мічиган (США) пронісся гігантський торнадо, висота якого сягала 100 метрів.
Про це повідомляють користувачі у Twitter.

"По Мічигану пройшовся гігантський торнадо. Його висота досягла майже 100 метрів, а швидкість склала 120 км/год!", - йдеться в повідомленні.


Відео встигли зняти очевидці. Небо раптово накрили густі сірі хмари, піднявся вітер. За рухом чорних хмар спостерігали сотні людей.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще


На своєму шляху смерч зніс кілька будівель. Обійшлося без жертв і постраждалих.
За словами метеорологів, такий сильний вітер може принести в регіон потужні опади.


Нагадаємо, одразу кілька смерчів зафіксували під Києвом, над каскадом Святошинських озер в бік річки Нивка. Один із них зняв на відео мешканець Новобіличів Олександр.
Несподівано для нього, стихія дала про себе знати, при чому за потужністю смерчі всі були різними.


Сила стихії на Київщині

"Я фарбував стіни в квартирі і милувався краєвидом з вікна. Ледь не впав, коли побачив вдалині над озерами смерчі. Їх було всього три. Всі три я не встиг зняти, два наче розчинилися в озері, але один вдалося зняти на відео. Цей смерч був найбільший. Він значно вищий за наші будинки", – розповів очевидець.


Як повідомляв раніше Знай.ua, страшна стихія, що виникла з нізвідки, злякала українців, що відпочивали на пляжі в селі Приморське Кілійського району Одеської області: над поверхнею моря пронісся смерч.


Також Знай.ua писав про те, що у Волинської області зафіксували відразу кілька смерчів.
Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналіст інтернет-видання БУГ Дар'я Поддубецька.