Відверта сукня Меган Маркл в лондонському театрі Victoria Palace, стала не єдиним порушенням королівського протоколу на цьому заході.

Цю інформацію повідомляє британське видання Daily Star.

Принцу Гаррі довелося червоніти через свою дружину герцогиню Сассекську, яка на публіці задала йому питаня: "Ти бачиш, любов моя?".

Після виголошених слів Меган тут же спохопилася і збентежилася, притиснувши руку до грудей. Порозовівшому Гаррі залишалося лише соромливо посміхатися. Члени театральної трупи, які хотіли після вистави сфотографуватися з герцогом і герцогинею, розчулено відреагували на цей прояв почуттів хоровим сумним зітханням: "О-О!".

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Крім того, зазначимо, що на виставу Меган Маркл і принц Гаррі з'явилися мило тримаючись за ручки. Старший брат Гаррі Вільям і його дружина Кейт Міддлтон практично ніколи не дозволяють собі таких вольностей.

Негласні правила королівської сім'ї такі, що подружжя не повинно демонструвати на публіці своєї прихильності один до одного. Позначається тут і традиційна британська стриманість, яка уродженці США і колишній актрисі Меган Маркл не властива.

Нагадаємо, що не один день пройшов після весілля Меган Маркл і принца Гаррі, а мережа продовжують розбурхувати провокаційні повідомлення родини Маркл. Так, сестра герцогині різко розкритикувала королівський герб, який належить не тільки самій дружині принца Гаррі, але і всім родичам.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Меган Маркл довелося навчитися кланятися Кейт Міддлтон і принца Вільяма. Як розповів пропрацював багато років з королівською родиною дворецький, такі церемонії не завадять Кейт і Меган тепло спілкуватися.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що візажист Шеррилл Райлі поділилася нехитрим секретом, як зробити ідеальну форму брів, щоб вийшло, як у герцогині Сассекской Меган Маркл. Головне правило – не прагнути до ідеальної симетрії брів.