Намагаючись з максимальним обуренням прокоментувати вбивство ватажка донецьких бойовиків Олександра Захарченка, депутат Держдуми Олег Нілов крупно облажався, і навіть не помітив цього. Так чоловік намагався вразити всіх полум'яною промовою, але несподівано забув позивний ліквідованого Михайла Товстих (Гіві), якого Нілов обізвав Ківі. І начебто ніхто не помітив.

І добре б, переплутай депутат букву, а в іншому скажи щось адекватне. Але ні. У найкращих традиціях мешканців Держдуми путінський поплічник почав нести відверту маячню, нібито вбивство Захарченка нагадує йому початок Першої та Другої світової війни. Цей дивовижний виступ транслювали в ефірі пропагандистського каналу "Росія 1".

"Страшні трагічні події! Як не серпень, як не початок вересня, так якась страшна катастрофа! На жаль, історія дуже швидко перегортається, і забута Перша світова війна, забута Друга світова війна, як вона починалася, забута Мюнхенська змова 30 вересня, 80 років виповнилося, коли хотіли направити ось ці фашистські орди на схід. Сьогодні використовують Україну для того, щоб направити на схід в черговий раз ляльководів", - з усією серйозністю заявляє Нілов.

Після роздумів про історію депутат взявся за обговорення ліквідації лідерів російських бойовиків, де і потішив соцмережі шедевральним ляпом.

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

"Київські СБУ, диверсанти — вони виконавці чужої волі. Моторолу, Ківі за вашою логікою теж самі усунули "ДНРівці" чи росіяни?!", - проверещав Нілов навіть не помітивши помилки.

Дивіться відео з 12:47

Нагадаємо, що YouTube заблокував відеотрансляцію похорону ватажка бойовиків і сепаратистів так званої "ДНР" Олександра Захарченка на російському телеканалі "Царьград" і сепаратистському "Оплот ТБ".

Як повідомляв портал Знай.uа, 2 вересня труну з тілом ватажка "ДНР" Олександра Захарченкf, який помер в результаті вибуху в центрі Донецька, відкрили на цвинтарі під час похорону.

Також портал Знай.uа писав, що ватажка "ДНР" Олександра Захарченкf могли усунути російські спецслужби або його оточення через гроші та розширену сферу впливу, якою він хизувався.