Бойова речовина "Новичок", яким були отруєні в Солсбері Сергій Скрипаль і його дочка Юлія, зберігалася у флаконі духів Premier Jour от Nina Ricci.

Сліди отруйної речовини поліція знайшла і при обшуку номери росіян.

Цю інформацію повідомляє Telegram-портал Mash.

У повідомленні йдеться, що представники компанії Ніна Річчі брали участь в експертизі та заявили, що флакон зроблений кустарним способом.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також сьогодні стали відомі імена двох підозрюваних в отруєнні Срипалів. Це громадяни Росії Олександр Петров і Руслан Боширов.

Як відомо, Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервово-паралітичною речовиною Новачок (радянського виробництва) у березні 2018 року.

За даними Лондона, за отруєнням Скрипалів стояла Росія. Екс-агента і його доньку вже виписали з лікарні після проведення успішного лікування.

У липні британська поліція встановила двох підозрюваних в отруєнні колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії. Ці люди втекли з Великобританії відразу ж після атаки на комерційному рейсі.

Телеканал CNN повідомляв, що інформацію про їх вильот передали в закодованому повідомленні в Москву" після отруєння. Це повідомлення вдалося перехопити британській базі на Кіпрі.

Нагадаємо, що британська поліція в рамках розслідування справи колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки Юлії змогла відновити приблизну послідовність подій у день їх отруєння.

Ця інформація стала відома з звіту на сайті Скотланд-Ярду. У звіті говориться, що в суботу, 3 березня, о 14:40 за місцевим часом Юлія Скрипаль прилетіла до Лондона з Москви.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", британські правоохоронці досягли чималого прогресу в справі про отруєння російського екс-розвідника Сергія Скрипаля і його дочки в березні 2018 року.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Солсбері (Великобританія) виявили нових жертв отруєння невідомою речовиною. Двох чоловік терміново госпіталізували.