У результаті перевірки всіх пасажирів нью-йоркського рейсу Emirates 10 осіб забрали в лікарню.

Про це повідомляє ABC News.

Повідомляється, що інших пасажирів відпустили. При цьому їх змусили залишити контактні дані на той випадок, якщо у когось і зміниться стан або у лікарів з'являться питання.

Експерти попередньо встановили причину інциденту. Зокрема, на борту літака перебували декілька осіб з Мекки, де зараз вирує важка епідемія.

"Політ почався в Дубаї і зупинився в Мецці, де спостерігається спалах грипу", - сказав прес-секретар мера Нью-Йорку.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Варто відзначити, що раніше у Нью-Йорку співробітники міжнародного аеропорту імені Джона Кеннеді заборонили виліт та переміщення літака та пасажирів рейсу авіакомпанії Emirates, після інформації про нездужання близько 100 чоловік на борту.

Наразі вже відомо, що літак прибув з Дубая. Повідомляється, що рейс EK203 приземлився в аеропорту вранці у середу, 5 вересня. Після приземлення пілот літака повідомив, що у двох пасажирів спостерігається сильний жар, а близько 100 пасажирів "безупинно кашляють".

За даними телеканалу, на борту літака знаходиться близько 520 чоловік. Літак тримали далеко від терміналу аеропорту.

Разом з тим варто відзначити, що російська авіація спростувала інформацію про небезпечне зближення лайнера Airbus A330 російської авіакомпанії iFly, що прямував з Анталії до Москви.

Позаштатна ситуація сталася в середу, 1 серпня, близько 10:00 над Чорним морем в районі відповідальності турецьких авіадиспетчерів на відстані близько 250 кілометрів від Сочі. В кабіні пілотів спрацював сигнал про небезпечне зближення з іншим повітряним судном. Льотчики дотримались рекомендацій автоматики і змінили висоту.

У відомстві заявили про помилкове спрацьовування системи TCAS (бортової системи попередження небезпечних зближень) на борту російського літака. Причиною цього могло стати перевищення вертикальної швидкості лайнера.

У січні літак Superjet, що виконував рейс з Талліна до Москви, при заході на посадку небезпечно зблизився з авіалайнером Boeing, що летів з Мурманська. Коли Superjet готувався до посадки в аеропорту Шереметьєво, на висоті близько 4,3 тисячі метрів в літаку спрацювала система оповіщення про небезпечне зближення з іншим повітряним судном – Boeing, який прямував у Внуково. У момент спрацьовування сигналізації відстань між авіалайнерами становила приблизно 600 метрів.

Літак-близнюк "Мрія-2": чи запустить Україна його в небо?

Нагадаємо, у Мексиці чи то розбився, чи то "вимушено сів" літак, але жертви є.

Як повідомляв "Знай.ua", літак з українцями потрапив у самісіньке пекло.

Також "Знай.ua" писав, що в Україну летять тіла, загиблих у Афганістані пілотів.