Окрім того, що російській журналістці Ользі Скабєєвій, яка є ведучою на пропагандистському телеканалі Кремль ТБ, не дали знімати у лондонському готелі City Stay, її ще вигнали з цього закладу, не повернувши наперед заплачені за бронювання гроші.

скабеева


Відповідне відео з’явилося у мережі.


На кадрах видно, як Скабєєва для пропагандистів знімає сюжет з Лондона, що стосується нового витку у справі отруєння Скрипалів. Таким чином, пропагандистка завітала у лондонський City Stay Нotel, де, за версією британської поліції, проживали офіцери ГРУ РФ Олександр Петров і Руслан Боширов, що є головними підозрюваними у замаху на Скрипалів.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще


Працівники закладу, побачивши росіянку, одразу вказали їй на двері. Вони наголосили, що у готелі знімати заборонено, оскільки це приватна власність.

"Ви не можете тут знімати без спецдозволу, це приватна власність, всі номери зайнято. У нас немає інформації для вас, телефонуйте в міську поліцію", – повідомили співробітники готелю.


Крім того, англійці не повелися на її провокативні питання. Зокрема, вони відповіли, що нормально ставляться до росіян і немає причин, щоб було якось інакше.


Наприкінці ролика показано, як Скабєєва виїжджає з готелю та під час розмови зі своїм колегою у Москві зазначає, що їй навіть не повернули наперед заплачені за бронювання 60 фунтів (понад 2200 гривень).


Нагадаємо, прес-секретар Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова обізвала нове офіційне вітання української армії "Слава Україні! Героям Слава!" "мерзенним", порівнявши його з нацистським.


Як повідомляв раніше Знай.ua, дворазова олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики росіянка Світлана Хоркіна відзначилася безглуздими висловлюваннями, підтримавши анексію Криму.

хоркина

Вона використовувала уже традиційну для Росії риторику про нібито утиски в Україні російської мови і розгул фашизму.


Також Знай.ua писав про те, що відома російська телеведуча пропагандистського "Першого каналу", яку президент РФ кілька разів назвав свою улюбленою телеведучою, Катерина Андрєєва, недавно побувала на відпочинку в Європі.