Керівник Росгвардії, генерал армії Віктор Золотов викликав на дуель засновника Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального, після публікації розслідування про завищені ціни на продукти, які закуповуються для відомства.

Відповідне відеозвернення Золотова було опубліковано 11 вересня на каналі Росгвардії.

Генерал вважає, що Навальний допустив щодо нього "образливі наклепницькі роздуми", які "не прийнято просто так прощати". Тому він викликав Навального на поєдинок.

"Щодо мене ви допустили образливі, наклепницькі роздуми, в офіцерському середовищі не прийнято просто так прощати. Споконвіку негідника били по обличчю, викликали на дуель. Я просто викликаю вас на герць — на ринг, татамі, куди завгодно, де обіцяю зробити з вас хорошу, соковиту відбивну" Віктор Золотов

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, що в неділю 9 вересня в багатьох російських містах пройшли мітинги проти підвищення пенсійного віку, які були організовані опозиціонером Олексієм Навальним. Як повідомив опозиційний телеканал "Дощ", ще за кілька днів до мітингів сам Навальний був затриманий, але, незважаючи на це, тисячі людей вийшли на акції протесту в багатьох містах.

Крім Навального напередодні мітингів у Москві серед інших організаторів затримали і опозиційного політика Володимира Мілова. За кілька днів до цього політик закликав людей прийти на акцію протесту і вимовив слова, які навряд чи хтось сподівався почути від росіянина.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у неділю, 9 вересня, в Москві відбувся єдиний день голосування, в ході якого обирали нового градоначальника. За підсумками крісло мера знову зайняв Сергій Собянін, але в 2018 році москвичі встановили новий антирекорд.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що під час антиурядової акції протесту в Санкт-Петербурзі в неділю, 9 вересня, поліцейські затримали неповнолітнього хлопчика.