Таку інформацію надав російський біржовий аналітик Степан Демура під час ефіру радіо "Комсомольская правда", як передає видання "Гордон".


"Економіку Росії на даний момент можна описати тільки так: "Бобик здох. Без варіантів", - зазначив він.
Демура відмовився давати відповідь на питання, чи є якийсь варіант вирішення проблеми, чи вийде підняти економіку РФ на наявному базисі "сдохнувшего Бобика".


"Будь-яка відповідь на це питання тут же тягне за собою звинувачення за одночасно кількома статтями Кримінального кодексу... Відповідь дуже проста: у нас неконкурентоспроможна політсистема і в нашій державі економіка підпорядковується безпосередньо політиці. Це хрест на країні і на майбутньому. Це необхідно змінювати. Ну а як, це вже ви самі думайте", - вирішив він.


У жовтні 2017 року Демура сказав, що кількість проблемних активів у Росії дорівнює не менше 25%. "Це означає приблизно 17 трлн руб. (приблизно 297 млрд доларів). 17 трлн – це вагома частка нашого ВВП в рублях. Така діра, її нічим не вийде закрити, і наша банківська система – це один величезний труп", - пояснив він.


Раніше стало відомо, що на розвиток економіки Україні буде надано від США 78 мільйонів доларів. З'ясувалося, що подібна сума піде на підвищення прозорості управління та забезпечення стабільного економічного розвитку.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще


Також Знай.UA склав топ дивних і непотрібних ініціатив КМДА, на які пішов бюджет країни. У їх число входить виділення великих сум на флагшток для прапора України, мости, в яких немає необхідності і в'їзні знаки на околиці Києва.


Знай.UA повідомляв про те, як активізувати фінансовий прибуток після покупки грошового дерева в будинок.