15 вересня до Києва приїде скандальна російська телеведуча й політик Ксенія Собчак.

Ця інформація з'явилася на сайті Стратегії.

У повідомленні говориться, що Собчак їде на щорічну Ялтинську конференцію і стане учасником зустрічі панелі. На сайті заходу політика назвали "громадським діячем".

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Прес-секретар Держприкордонслужби Олег Слободян, в коментарі "Українській правді", розповів, що по приїзду Собчак будуть діяти в рамках закону.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще

"Якщо вона з'явиться в пункті пропуску прикордонники будуть приймати рішення в межах наданих повноважень з урахуванням наявної інформації про можливе порушення нею законодавства України" Олег Слободян

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Також відомо, що на 15-ій зустрічі в Києві будуть присутні Святослав Вакарчук, спецпредставник США по Україні Курт Волкер, екс-посол США в Росії Майкл Макфол, голова ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко та інші.

До окупації Росією Криму, міжнародний Форум YES проходив у Ялті. Після анексії півострова Ялтинську стратегію проводять у столиці України. Захід організовує Фонд Віктора Пінчука.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Нагадаємо, що російська телеведуча, кандидат в президенти РФ на минулих виборах Ксенія Собчак вирішила в черговий раз здивувати публіку.

На цей раз вона знайшла архівний знімок, на якому зображена в досить пікантній позі і відвертому вбранні. І хоча для неї такі" експерименти" не рідкість, але фанати спантеличені.

Користувачі розділилися в думках: хтось відкрито критикує її за таку поведінку, яке, на їх думку, негідно людини, яка пов'язала себе з політикою.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", російська телеведуча і журналістка Ксенія Собчак, яка навесні балотувалася на посаду президента РФ, опублікувала досить пікантну фотографію. Відповідний пост вона розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що російська журналістка Ксенія Собчак вбралася в сукню, танцювала на сцені, а під кінець ще й стрибнула в басейн прямо в одязі.