Щонайменше 3667 дітей стали жертвами сексуального насильства з боку священнослужителів у Німеччині з 1946 по 2014 роки.

Про це йдеться в дослідженні, яке за замовленням Конференції єпископів Німеччини виконали місцеві університети.

Так, з'ясувалося, що більша частина жертв - хлопчики, понад половини ледь досягали віку 13 років, а то і менше.

Згідно зі статистикою, кожна шоста дитина ставала жертвою сексуального насильства з боку церковнослужителя. Автори проекту також встановили імена 1670 священиків, що мали відношення до педофілії.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

З них тільки 30% отримали покарання всередині церкви, а більшість обмежилася мінімальним покаранням, а найчастіше їх просто переводили працювати в інше місто. Більше 60% злочинців не тільки не несли кримінальну відповідальність, але проти них навіть не відкривалися кримінальні провадження.

Назвали педофілом - не відмиєшся ніколи

Експерт розповів, як можна вбити репутацію будь-якої людини, виставивши її в мережі педофілом. За словами Ігоря, днями в мережі спливло одкровення якогось Роману Чепляка про те, як будучи підлітком і учнем Рішельєвського ліцею, він піддавався сексуальним домаганням з боку свого вчителя фізики Ігоря Мітельмана.

Росіянин зробив собі "живий подарунок" у день народження

У Саратовській області 29-річний житель села Липовки подарував собі на день народження незвичайний подарунок - одну з гостей свята. Іменинник запропонував провести 23-річну дівчину і двічі зґвалтував.

Нагадаємо, в Києві збоченець жорстоко поглумився над школяркою. 15-річну дівчину затягнув до недобудови і зґвалтував, потім чоловік втік, залишивши жертву на місці злочину.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" правоохоронці розшукують злочинця, який в ніч на 2 вересня зґвалтував дівчину.

Також "Знай.uа" писав, що маньяк-грабіжник серед білого дня полює на киянок.