Винищувачі НАТО почали проведення навчань з перехоплення літаків Росії. Згідно зі сценарієм бельгійські, французькі та німецькі винищувачі організували супровід бортнпорушників. Їх політ зафіксований на швидкості дев'ятисот кілометрів на годину.


У тренуваннях взяли участь військові з десяти країн НАТО.
Кількість порушень Росії повітряного простору інших держав суттєво зросла після анексії Криму.

Тепер же кордони Альянсу в повітрі захищають близько шістдесяти повітряних суден.


Раніше стало відомо, скільки жителів України згодні вступити до НАТО. На референдумі "за" віддали б свої голоси 67% українців. Так, 42% з них впевнені, що співпраця з НАТО буде найкращою гарантією державної безпеки. Соціологи відзначили, що частина тих, хто підтримує рішення вступити в НАТО, збільшилася з 2012 року в три рази.


Знай.UA писав, що за словами Віктора Медведчука денонсація "Великого договору" стане смертельною небезпекою для мирного врегулювання конфлікту на Донбасі. Дане рішення призведе до жахливих наслідків для економічної ситуації в Україні, ролі держави на міжнародній арені, а також інтересів мільйонів жителів. Як повідомляє Медведчук, денонсація цієї угоди відмінно укладається в логіку нагнітання антиросійської істерії і підходить для численних представників "партії війни". "Цей крок не просто анулює всі старання, які спрямовані на виявлення компромісів і мирне врегулювання конфлікту на Донбасі, але й завдасть головну трудність для України в питанні повернення світу на Донбас", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще


Також Знай.UA писав про те, що авіатехніка ЗСУ показала всю свою міць. З'явилося відео з міжнародного авіаційного показу, який проходить у Польщі.