11 людей стали жертвами неадекватного водія, який протаранив натовп, а потім добивав постраждалих лопатою.

Страшна трагедія сталась у Китаї. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Інцидент стався , в середу, 12 вересня, на площі міста Мишуй округу Хен'ян, що на півдні країни.

Водій позашляховика в'їхав у натовп перехожих. Після цього вибіз з автівки та накинувся на тих, хто був свідком подій.

Водій на ім'я Ян (його стать не уточнюється) напав на людей Він збив кілька перехожих, після чого атакував людей, використовуючи ніж і лопату.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Пішоходи

В уряді Хен'ян заявили, що нападник намагався помститися за кримінальні звинувачення, висунуті проти нього в минулому.

В результаті напададу на місці загинуло 11 людей та ще 44 отримали травми різного ступеня тяжкості. Постражадлих, які серйозно травмовані госпіталізували, всім іншим надвали медичну допомогу на місці.

Швидка допомога

Чоловіка затримали правоохоронці. Нразаі всі деталі інциденту з'ясовуються.

У мережу потрапило відео з місця трагедія, зняте очевидцями.

Нагадаємо, в американському штаті Каліфорнія сталась моторошна трагедія. Чоловік розстріляв людей разом зі своєю дружиною, а потім наклав на себе руки на очах у копів. В результаті нападу загинуло щонайменше шість осіб, які траплялися на шлях у соловіка, що намагався втекти.

Як повідомляв Знай.ua, у вівторок, 11 вересня, в Києві на вулиці Васильківській невідомий вистрілив у дівчину, яка мирно сиділа на лавці зі своїм молодим чоловіком.

Також Знай.ua писав, що початок навчального року в одній із київських шкіл сталась трагедія. Учень раптово накинувся на вчительку та наніс їй багато ударів ножицями.