Пол Манафорт домовився зі спецпрокурором США Робертом Мюллером про визнання своєї вини.

У п'ятницю, 14 вересня, колишній керівник передвиборної кампанії Трампа політтехнолог Пол Манафорт з'явиться на засідання федерального суду, щоб визнати себе винним у звинуваченнях. Про це повідомляє видання NBC News.

Передбачається, що Пол Манафорт визнає себе винним у звинуваченнях в федеральній змові, відмиванні грошей, шахрайстві з податками і лжесвідченні слідчим, згідно з документом, поданим до федерального суду.

Зазначається, що в п'ятницю в окрузі Колумбія був поданий звинувачувальний документ, в якому звинувачується 69-річний Манафорт в участі в змові проти Сполучених Штатів - відмиванні грошей, шахрайстві з податками, не подачі звітів про іноземні банківські рахунки, що порушує Закон про реєстрацію іноземних агентів, і тнеправдивих свідченнях.

Йому також пред'явлено звинувачення в змові з метою перешкодити правосуддю, в тому числі тиску на свідків.

Цей позов є другим з двох федеральних судових процесів Манафорта.

Минулого місяця федеральний суд Вірджинії засудив Манафорта за вісьмома кримінальними злочинами, у тому числі п'ятьма податковими шахрайствами, у числі яких відмова подати звіт про іноземні банківські рахунки, а також банківські шахрайства.

Однак, присяжні не досягли консенсусу за іншими 10-ма звинуваченнями у справі Пола Манафорта.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще