Нещодавно президент Франції Еммануель Макрон разом зі своєю 65-річною дружиною Бріджит, яка носить репутацію відомої модниці, прибули до Фінляндії із офіційним візитом.

Подружжя Макронів


Зазвичай перша леді Франції демонструє оточуючим відмінне почуття стилю, але, як кажуть, ложка дьогтю у бочці меду інколи не завадить.
Дуже часто перша леді з’являється на публіці у стильних міні-сукнях, які демонструють надзвичайно стрункі ноги у туфлях на підборах.

Бріджит Макрон


Бріджит знає, як необхідно одягатися в залежності від умов виходу в світ. Для огляду нової дитячої лікарні в Фінляндії перша леді Франції вирішила скористатися зручним і комфортним взуттям, замінивши звичні шпильки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Для зустрічі 65-річна дружина Макрона обрала темні джинси і білі кросівки. Крім цього, на ній був офіційний блейзер і шарф від Louis Vuitton.


Нагадаємо, дружина американського президента Дональда Трампа на зустріч з французькою президентською парою в Білому домі з'явилась в чарівному білосніжному образі.

Меланія Трамп


У Білому домі гостюють президент і перша леді Франції Еммануель і Бріджит Макрон. Поки глави двох держав вирішують політичні питання, Меланія Трамп показує високій гості американську культуру.


Як повідомляв раніше Знай.ua, перша леді США вирішила реабілітуватися і показати, що навіть дружина президента може бути веселою.


"Меланіє, підморгни двічі, якщо тебе тримають у заручницях", - всі ми пам'ятаємо іронічні пости у мережі після заходу, на якому дружина президента США здивувала всіх своєю поведінкою та вкрай розгубленим обличчям.


Також Знай.ua писав про те, що багато модниць вважають, що класичне поєднання "білий верх і чорний низ" – це нудно і надто формально. Можливо, але тільки не у випадку з першою леді Франції, 64-річною Бріджит Макрон, - пишет Clutch.ua.