Така інформація, як повідомляє “Радіо Свобода” з'явилася в офіційній відповіді відомства на прохання Ресурсного центру ЛГБТ в Єкатеринбурзі провести перевірку на екстремізм коментарів користувачів мережі під статтями про роботу організації. Вони, наприклад, включають в себе пропозиції вбивати представників нетрадиційної сексуальної орієнтації.


У відповіді центр “Е” погоджується, що “коментатори застосовують грубі, зневажливі номінації для позначення гомосексуалістів і обговорюють насильницькі дії на їх адресу”. Але так як “текст не націлений на формування негативної установки щодо групи, яка виділяється за ознаками національної, расової, релігійної та соціальної приналежності”, “у діях невстановлених осіб, які розмістили коментарі, ознак правопорушень екстремістської спрямованості не помічено”.


Представник Ресурсного центру ЛГБТ Ганна Плюснева, даючи коментар на надану відповідь, зазначила, що в організації не бажають кримінального переслідування авторів образ, а тільки хочуть знайти спосіб усувати розпалюючи ненависть коментарі з новинних ресурсів.


Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Закарпатській області вирішили боротися з пропагандою гомосексуалізму анти-парадом. Як стало відомо, на ідею надихнув приклад зарубіжних країн, де дітей виводять на парад, щоб давати відповідь ЛГБТ-спільноті. Так, діти – це альтернатива епатажній поведінці представників гей-культури, як зазначають організатори.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Також Знай.UA повідомляв про те, що російський поет показав дно Росії зсередини.


Крім цього, Знай.UA писав про зізнання Олександра Гудкова в любові Філіпу Кіркорову. Чоловік вирішив більше не приховувати своїх почуттів і розповів, що співак став головною людиною в його житті. Також шоумен висловив свої захоплення талантом, сучасністю та самоіронією Кіркорова.