Не встиг скандальний боєць Джефф Монсон стати депутатом підмосковного Красногорська від "Єдиної Росії", як вибухнув критичними заявами у бік Путіна.

Джефф Монсон

Днями в інтерв'ю The Times він заявив про те, що не підтримує "Єдину Росію", збирається бути незалежним депутатом і не дозволить Путіну себе використовувати.

"Терпіти не можу, коли мене називають "корисний ідіот". Я людина розумна і чудово розумію, що відбувається. Кремль мене використовує або намагається використовувати. Але я не буду тримати язик за зубами. Я говоритиму те, що думаю, навіть якщо це не обійдеться без наслідків.

Джефф Монсон

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Окрім того, Монсон додав, що Росією правлять олігархи, і тільки завдяки останнім Путін казково збагачується. Однак новоспечений депутат мовчати не збирається.

"Путін непристойно багатий у порівнянні з тим, яку зарплату він повинен отримувати на посту Президента Росії. Як він отримав це багатство? Не треба бути Ейнштейном, щоб здогадатися, що Росія - це олігархія. Думаю, Путін отримав своє багатство завдяки своїм зв'язкам з олігархами", - заявив Монсон.

Я не підтримую "Єдину Росію". Так, мене вибрали за її списком, але я незалежний депутат. Я не співпадають в поглядах з Путіним по його політичній платформі. І крапка. Думаю, він хоче Росії всього найкращого, але він хоче прийти до цього не таким шляхом, яким пішов би я", - розповів Монсон.

Нагадаємо, американський спортсмен, боєць змішаних єдиноборств Джеффрі Монсон, який отримав російське громадянство три місяці тому, став депутатом міського парламенту підмосковного Красногорська.


Як повідомляв "Знай.ua", американський боєць змішаного стилю (ММА) Джефф Монсон отримав російське громадянство. Указ підписав президент РФ Володимир Путін.


Також "Знай.ua" писав про те, що відомий американський боєць Джефф Монсон отримав паспорт "ЛНР". "Документ" йому видав ватажок терористів Ігор Плотницький.