Історія знищенням російського літака-розвідника Іл-20 в Сирії, збитого вогнем систем ППО підконтрольних диктатору Башару Асаду сил, обростає новими подробицями.

У числі загиблих членів екіпажу виявився підполковник ЗС РФ Олександр Альошин. Військовий є сином російського високопосадовця - першого заступника начальника радіотехнічних військ ВПС - начальника штабу генерал-майора Олександра Альошина.

"Люди, у мене син загинув на літаку Іл-20 в Сирії, його збила ракета. У мене немає сил навіть плакати, я кричу", - написала вбита горем мати. Вона також опублікувала посилання на публікацію в пропагандистській газеті Міноборони РФ про свою сім'ю. Із матеріалу випливла цікава деталь. Як виявилось, обидва Альошини - старший і молодший - довго жили в Києві і закінчили Київське вище інженерне радіотехнічне училище (КВІРТУ).

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Однак пізніше мати із невідомих причин видалила повідомлення зі сторінки сина.

У загиблого Альошина-молодшого залишилися дружина і двоє дітей.

У мережі також розкрили ім'я іще одного загиблого при знищенні Іл-20 російського військового - ним виявився 24-річний Віктор Квасенков з селища Верхнедніпровське в Смоленській області РФ, повідомляють росЗМІ.

На сторінці хлопця в соціальній мережі опубліковано трагічну звістку:

"Дорогі друзі, сьогодні цей статус пише вже не Вітя ... Вчора в Сирії в ході атаки ізраїльських військ ВПС збитий наш російський Іл-20, одним із загиблих військовослужбовців був наш рідний Квасенков Віктор. Пам'ятаємо, любимо, сумуємо ", - написали на сторінці загиблого.

Третім загиблим виявився штурман збитого літака Олександр Вечернін, який народився в 1985-му році у Вітебську (Білорусь), а проживав у селищі Лісовому Свердловської області РФ.

Нагадаємо, ситуацію з катастрофою російського літака-розвідника Іл-20, який збили вночі 17 вересня, прокоментували у Державному департаменті Сполучених Штатів.

Так, держсекретар Майк Помпео заявив, що офіційний Вашингтон виступає за мирне врегулювання сирійського конфлікту.


Як повідомляв "Знай.ua", Президент країни-агресора Росії знайшов причину черговий раз звинуватити Ізраїль у краху військового літака Іл-20.

Володимир Путін
Володимир Путін


Також "Знай.ua" писав про те, що відповідь Росії на крах Іл-20 буде спрямований на додаткове забезпечення безпеки військовослужбовців.