В аварії повітряного судна Іл-20, що належить Міністерству оборони Російської Федерації, винен Ізраїль.

Про це заявив президент Сирії Башар Асад, відправляючи співчуття кремлівському засідателю Володимиру Путіну, передають місцеві ЗМІ.

Так, Асад підкреслив, що катастрофа сталася через "звичні безчинства Ізраїля, який завжди застосовує найбрудніші методи, щоб досягти своїх низьких цілей і продовжувати агресію в сирійському регіоні".

Нагадаємо, морський літак-розвідник Іл-20 Повітряно-космічних сил РФ зник з радарів, повертаючись на авіабазу Хмеймим у Сирії. Інцидент стався після ракетного обстрілу в сирійській провінції Латакія ізраїльськими ВПС.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як заявляють у Москві, ізраїльські літаки, прикриваючись Іл-20, поставили його під удар сирійських засобів ППО, в результаті чого повітряне судно з 15 військовослужбовцями на борту було знищено.

Міноборони РФ звинуватив Ізраїль у збитті Іл-20 і пригрозило діями у відповідь. Путін заявив, що відповідь Росії на збитий військовий літак над узбережжям Сирії помітять все.

Історія знищення російського літака-розвідника Іл-20 в Сирії, збитого вогнем систем ППО підконтрольних диктатору Башару Асаду сил, обростає новими подробицями. У мережі назвали імена загиблих членів екіпажу.

Також ситуацію з катастрофою російського літака-розвідника Іл-20, збитого вночі 17 вересня, прокоментували у Державному департаменті Сполучених Штатів.

Нагадаємо, в мережі опублікували відео, на якому можна побачити, як на сирійському узбережжі ракета збиває російський літак-розвідник Іл-20 з військовими на борту.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Росія звинуватила Ізраїль в аварії військового літака Іл-20.

Також "Знай.uа" писав, що Ізраїль поклав всю провину за знищення російського літака Іл-20 на Сирію і діючих на її території іранських військових і бійців шиїтського руху "Хезболла".