Кадровий російський військовослужбовець Андрій Сергєєнков, ім'я якого внесли у списки загиблих в результаті аварії ІЛ-20, знайшовся живий і здоровий в Сирії. Його дружина зателефонувала журналістам і повідомила, що після катастрофи чоловік вийшов на зв'язок.

"З моменту, як я побачила списки, і до того моменту, як дізналася, що чоловік живий, минуло п'ять годин. Нікому не побажаю пережити те, що я пережила за цей час", - розповіла росіянка, передає "КП".

Так, Сергєєнков зателефонував дружині за декілька годин після аварії, коли списки з іменами загиблих було оприлюднено. Чоловік сказав, що знаходиться на сирійській авіабазі Хмеймим. У повідомленні наголошується, що 35-річний росіянин поїхав у відрядження до Сирії кілька тижнів тому.

За однією з версій правоохоронців, у списках міг виявитися інший військовослужбовець, однофамілець Сергєєнкова. Поки що цю інформацію не підтвердили.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, морський літак-розвідник Іл-20 Повітряно-космічних сил РФ зник з радарів, повертаючись на авіабазу Хмеймим у Сирії. Інцидент стався після ракетного обстрілу в сирійській провінції Латакія ізраїльськими ВПС.

Як заявляють у Москві, ізраїльські літаки, прикриваючись Іл-20, поставили його під удар сирійських засобів ППО, в результаті чого повітряне судно з 15 військовослужбовцями на борту було знищено.

Міноборони РФ звинуватив Ізраїль у збитті Іл-20 і пригрозило діями у відповідь. Путін заявив, що відповідь Росії на збитий військовий літак над узбережжям Сирії помітять все.

Історія знищення російського літака-розвідника Іл-20 в Сирії, збитого вогнем систем ППО підконтрольних диктатору Башару Асаду сил, обростає новими подробицями. У мережі назвали імена загиблих членів екіпажу.

Також ситуацію з катастрофою російського літака-розвідника Іл-20, збитого вночі 17 вересня, прокоментували у Державному департаменті Сполучених Штатів.

Нагадаємо, в мережі опублікували відео, на якому можна побачити, як на сирійському узбережжі ракета збиває російський літак-розвідник Іл-20 з військовими на борту.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Росія звинуватила Ізраїль в аварії військового літака Іл-20.

Також "Знай.uа" писав, що Ізраїль поклав всю провину за знищення російського літака Іл-20 на Сирію і діючих на її території іранських військових і бійців шиїтського руху "Хезболла".