Американського хірурга, який брав участь в реаліті-шоу про побачення, і його дівчину звинуватили в сексуальному нападі на двох жінок, яких вони попередньо накачали наркотиками. При цьому, за версією слідства, кількість їх жертв може обчислюватися сотнями. Про це повідомляє The Sun.

38-річний хірург-ортопед Грант Робишо і 31-річна Керісса Лора Райлі напали на двох жінок, з якими вони зустрілися в барі і ресторані в 2016 році. Крім того, в телефонах обвинувачених були знайдені тисячі відео із зґвалтуваннями різних жертв. На кадрах постраждалі здаються сильно сп'янілими і нездатними чинити опір і практично ніяк не реагують на сексуальні домагання.

Крім того, в будинку пари були знайдені такі наркотики, як GHB (найчастіше використовується для того, щоб сексуально використовувати людину), психоделічні гриби, екстазі і кокаїн.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Грант і Керісса працювали в тандемі при знайомстві зі своїми майбутніми жертвами, яких вони накачували наркотиками, а потім відвезли до себе додому. Перша жертва розповіла, що познайомилася з підсудними у барі, після чого вони запросили її на вечірку на яхті. Після веселої ночі дівчина не розуміла, що відбувається, поки її везли в квартиру до Гранта. Там її згвалтували, і на наступний день постраждала звернулася в поліцію, здавши тест на наркотики.

Підсудні були звільнені під заставу в розмірі $100 тис. доларів. Якщо їх визнають винними, Гранту та Райлі загрожує 40 і 30 років тюремного ув'язнення відповідно.

Нагадаємо, одному з дитячих притулків Одеси 16-річний підліток ґвалтував і бив дітей протягом декількох місяців.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у столичному дитсадку LeapKids приховують факти знущань над дітьми і відмовляються повертати гроші батькам. "Елітний" дитсадок Києва LeapKids, що називає себе "Академією щастя", із завидною регулярністю стає фігурантом скандалів.

Також раніше "Знай.uа" повідомляв, що під Києвом кредитор жорстоко зарубав боржника сокирою.