У Сполучених Штатах Америки викрили шахраїв, які займалися розкруткою продукту, який назвали неможливим для злому. Як повідомили в правоохоронних органах, зловмисники часто вдавалися до створення фейкових акаунтів в інтернеті, що сприяло їх незаконній діяльності.

Зловмисників, які діяли під фейковими акаунтами, розкусили IT-фахівці техаської ради по цінних паперах. У їх відношенні вже приймаються міри.

Це вже далеко не перший випадок, коли криптошахраї діяли під фейковими акаунтами та іменами різних знаменитостей. Цим вони привертали до себе загальну увагу і інтерес користувачів-любителів і новачків, які не перевіряли особисту інформацію зловмисників і погоджувалися на операції з ними.

Барак і Мішель Обама

Так, широку популярність придбав випадок з фірмою DGBK Ltd, яка з допомогою 30-секундного ролика розкручувала свій продукт, який назвала неможливим для злому. Незвичайність цього відео в тому, що продукт компанії хвалив сам колишній президент США Барак Обама. Зрозуміло, ніякого продукту з неможливістю злому компанія не створювала.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Головний слідчий техаської ради Тревіс Айлс повідомляє про 3 компанії, які обманювали зацікавлених осіб і підкидали їм недостовірну інформацію. Крім DGBK Ltd, це фірми Coins Miner Investment і Ultimate Assets. Причому остання і була неіснуючої, так як на її сайті штаб-квартири виявлено не було.

Раніше повідомлялося, що захист Tesla зламали за 2 секунди. Студенти з Левенского католицького університету в Бельгії змогли зламати міцний захист Tesla всього за кілька секунд. Відповідне відео з'явилося на YouTube. Відзначається, що бельгійські хакери створили невеликий пристрій, який допоміг їм перехопити сигнал ключів від авто. Так, вони клонували ключі, обійшовши 40-бітний протокол шифрування Tesla. Щоб відкрити і завести надпотужний електрокар їм знадобилися лічені секунди.

Tesla

Нагадаємо, в Windows виявили велику вразливість.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що двох путінських шпіонів схопили в Європі.

Також портал "Знай.uа" писав, що США дадуть по руках хакерам Путіна.