YouTube продовжує зачистку популярних блогерів. Сьогодні під удар потрапив канал Юрія Хованського. Канал популярного коміка Юрія Хованського на YouTube був забанений. Сервіс відключив його, звинувативши у введенні в оману користувачів.

Якщо зайти на канал Хованського, то можна побачити плашку, що він заблокований за спам, обман й введення в оману користувачів. Зауважимо, що з тим же мотивуванням днями був заблокований канал реп-баттлів Versus Battle. Юрій вже відреагував на бан, написавши на своїй сторінці в соцмережі "ВКонтакте", що вже звернувся до керівництва відеохостингу і чекає відповіді.

Юрій Хованський

На думку користувачів соцмереж, канал Юрія Хованського міг бути закритий з-за сумнівної реклами (наприклад фінансових пірамід), яка часто зустрічалася на його ресурсі.

Варто відзначити, що Хованський не єдиний, хто потрапив під роздачу від YouTube. Днями відеохостинг заблокував кілька популярних російськомовних каналів сумарною аудиторією понад 10 млн осіб. У їх число потрапили канали реп-баттлів Versus і автоблогера AcademeG.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Юрій Хованський

Раніше повідомлялося, що російські блогери ллють сльози в мережі через бан від Apple. Юзери жаліються, що компанія поскаржилася на них в YouTube і хостинг обмежив їх можливості. Все через прямі трансляції, які вели ці самі блогери для своєї аудиторії на презентації нових продуктів Apple.

Вже відомо як мінімум про два випадки санкцій YouTube стосовно блогерів з Росії. Так, Apple покарала скаргою в відеохостинг російського блогера Арсенія Петрова (Діамагнетик). Він розповів, що отримав страйк по скарзі Apple: трансляція презентації iPhone, організована Петровим, порушувала авторські права американської компанії. В якості покарання блогер не зможе вести прямі трансляції зі свого каналу протягом трьох місяців.

Презентація Apple

Нагадаємо, новий iPhone XS розчарував користувачів і Apple.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дуров розповів про подальшу долю Telegram.

Також портал "Знай.uа" писав, що відома модель протестувала новий iPhone XS.