У США заявили про плани посилити умови видачі віз та дозволів на проживання для мігрантів (грін-карт).Про це повідомляє Politico.

"Американське Міністерство внутрішньої безпеки представило 447-сторінковий документ, в якому передбачено відмову кандидатам у грін-карті, які раніше користувалися соціальною підтримкою, а також визначені більш жорсткі умови і критерії для видачі віз та грін-карт", - йдеться в повідомленні.

У деяких випадках заявникам потрібно буде внести заставу в 10 тис. доларів при розгляді документів на отримання грін-карти. Подібними заходами влада хоче отримати гарантію, що претендент зможе самостійно себе забезпечити.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Грін-карта — посвідчення особи або так звана ідентифікаційна карта, що підтверджує наявність посвідки на проживання в людини, яка не є громадянином США, і дає можливість на працевлаштування. Зеленими "грін-карти" були в період з 1946 по 1964 рік і повернулися до цієї колірної гами після чергового оновлення дизайну 11 травня 2010 року. Зелена картка видається після досить довгого і дорогого процесу збору документів і подання необхідних заяв. Лотерея Green Card проводиться з 1990 р. щорічно розігрується 50 тисяч карток.

останнім часом кількість заявок на отримання виду на проживання в США становлять до 3 мільйонів чоловік в рік, при середньому терміні задоволення заяви, що досягає 0,5—10 років через різке збільшення числа заяв з боку громадян з країн з великим населенням, особливо Індії, Китаю, Мексики і Філіппін. Квота на країну не повинна перевищувати 7 % від загального числа іммігрантів у категорії.

Нагадаємо, Дональд Трамп знайшов заміну Меланії.

Як раніше повідомляв портал "Знай,ua" експерт розповів, чим загрожує економіці країни трудова міграція українців.

Також портал "Знай.uа" писав, українські заробітчани облюбували іншу країну ЄС