Дослідники з Канади, використовуючи 3D-принтер, зуміли врятувати життя таксі, надрукувавши їй череп. Така інформація стала відома від ТСН.

9-річна собака хвора на рак мозку. Пухлина виявилася таких розмірів, що стала вростати в череп і дробити кістки. І поки хірурги займалися видаленням пухлини, розробники надрукували тварині частину черепу з титанової сітки.

Відтепер у чотирилапої пацієнтки з'явився шанс вижити. А учені з захопленням розповідають про своє талановите рішення.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що смілива такса вижила в безжальній пустелі після приземлення літака. Гаспар відправився в подорож по Чилі зі своєю господинею Дженіс Кавьерс і її найкращою подругою Лігіей Галлардо. 6 днів виживала дворічна собака в пустелі, куди втекла після того, як літак сів. Шукали пса користувачі Інтернету, працівники авіакомпанії і навіть місцеві військовослужбовці.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Господиня розповіла, що під час посадки вона пішла забрати собаку, але знайшла розламані перенесення, в яких Гаспара не виявилося. Працівники аеропорту передали, що короб для перевезення випав під час падіння, пес злякався і втік у пустелю. За час пошуків Гаспар був помічений кілька разів в пустелі, однак він дуже швидко бігає, і зловити його не вдавалося. Безліч людей все-таки допомогли знайти втікача. Ветеринар, який був підключений до рятувальної операції повідомив, що Гаспар був голодний і наляканий, втратив багато ваги. Через кілька днів він вже зміг прийти до тями і набирав вагу. Авіакомпанія, яка надавала послуги дівчатам і псу, взяла на себе відповідальність за події і зайнялася розслідуванням справи про катастрофу коробу.

Також нещодавно в мережу потрапили фото наймилішої таксі-клептомана. Графічний дизайнер публікує знімки свого улюбленця, якого не лякають форма, розмір і структура краденого: він із задоволенням краде все у своєї господині. На чому вона його і ловить з телефоном в руках.

Також Знай.UA розповідав, що на Донбасі працює такса-рятувальник, яка займається розмінуванням.

Крім цього, Знай.UA повідомляв, що такса влізла в кадр любовної фотосесії своїх господарів і підкорила Інтернет.