Всесвітньовідома компанія Ferrari готує для серійного випуску свій перший кросовер. Відомо, що майбутня новинка від Ferrari отримає назву Purosangue.

Про це повідомляють ЗМІ.

Крім того повідомляється, що широкому загалу компанія представить концепт автомобіля вже у 2022 році. Крім того відзначається, що за основу буде взято концепт гібриду.

Також у компанії додали, що для оптимальної роботи силової системи її буде розміщено у різних частинах автомобіля.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

За задумами інженерів, основний мотор буде поміщений в передній частині кузова. У свою чергу, трансмісію і гібридний елемент розмістять на задній половині.

З моторів на автомобілі буде представлений двигун з шістьма циліндрами, потужність якого поки не розголошується. Однак, очевидно, що силова налаштування не буде випадати з лінійки Ferrari.

Разом з тим варто відзначити, що компанія Audi вирішила здійснити неможливе - воскресити і поставити на конвеєр марку початку 19 століття під назвою Horch.

На світовому авторинку під ім'ям Horch буде випущена люкс-версія Ауді A8, яка стане конкурувати з Мерседес-Мейбах S-Class. Від базової моделі A8 новий транспортний засіб можна буде відрізнити за іншим оформленням передньої частини машини, розкішною обробці інтер'єру і емблем Horch.

Відзначим, що мова йде саме про седані A8, а не про його подовженої версії A8L. За попередніми даними, модифікації Audi-Horch з'являться не раніше, ніж через три роки, і будуть комплектуватися двигунами V8 і W12.

Horch - німецька автомобілебудівна компанія, заснована інженером Аугустом Хорьхом у 1904р. До 1942р під цією маркою продавалися машини преміум-класу з потужними 8-циліндровими силовими агрегатами. У 80-х рр права на марку перейшли до Фольксвагену.

Щодо Ауді A8, то в Україні модель з 340-сильним двигуном 3.0 TFSI і системою повного приводу.

Таким чином нові автомобілі будуть мати більш потужний двигун і систему повного приводу. Це дасть величезну перевагу перед аналогічними моделями в даному ціновому діапазоні і подарує автопрому абсолютно нове автомобільне рішення.

Музей Horch.

Нагадаємо, любителів неправильно паркуватися покарають по-новому.

Як повідомляв "Знай.ua", українці отримуватимуть автономери по-новому.

Також "Знай.ua" писав, що київських водіїв продовжать доїти за потрійним тарифом.