Президент Сербії Олександр Вучич привів у вищу ступінь боєготовності армії країни через дії спецназу Косово. Велика небезпека нависла над країною, спецназ самопроголошеної республіки почав бойові дії.

Вся країна завмерла в очікуванні. Буде наступ? Готуватися до евакуації? Довгий час жителі не знали горя, довгий час було все тихо і громадяни якось пристосувалися жити в стані безкінечної війни. Але тепер знову страшна загроза нависла над ні в чому не винним мирним населенням. Президент країни підготував армію спецназу і готовий у будь-яку хвилину розпочати бойові дії.

Як повідомляється Вучич віддав наказ начальникові Генштабу армії Сербії привести Збройні сили країни в стан найвищої бойової готовності.

Це сталося після того, як стало відомо, що близько 60 бійців спецназу МВС самопроголошеної республіки Косово зайняли підходи близько акумуляційного озера ГЕС "Газиводе", яка контролюється Сербією.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також повідомляється, що косовський спецназ увійшов на територію центру екології і спорту поблизу греблі на півночі краю.

Поки зберігається відносний світ, але країна готується до гіршого. Вже був ситцуации коли військових не встигли підготуватися і все закінчилося сумно для мирного населення. Цього разу такого не повториться. Все готово для захисту Сербії і її цілісності.

"Знай.иа" писав раніше: по внутрішньому паспорту: для українців відкриється новий туристичний рай. Така домовленість була досягнута під час зустрічі міністра Кабінету міністрів України Олександра Саєнка з новопризначеним прем'єр-міністром Грузії Мамукой Бахтадзе, яка відбулася 17 липня в Тбілісі, повідомляє прес-служба українського Кабміну. Україна і Грузія домовилися про прискорення процесу введення поїздок між країнами з внутрішнім біометричним паспортам.

"Знай.иа" повідомив також: розширили безвиз: українці зможуть насолоджуватися красою нової країни. Україна розширила угоду про безвізовий режим з Сербією, завдяки чому громадяни України відтепер зможуть перебувати у цій країні до 90 діб без оформлення візи.