В Колумбії жінка з коханцем вирішили відправитися в мотель. Викликали таксі. А водієм виявився чоловік невірної. Таку інформацію повідомляє місцеве видання El Espectador.

Комічна пригода в дусі кращих анекдотів сталася з жителями міста Барранкілья. Жінка по імені Йеми і її коханець Хесус Барріос зуміли тримати в таємниці свій роман більше року, але по чистій випадковості вони попалися чоловікові зрадниці. Дівчина й не думала, що її чоловік працює в таксі, використовуючи автомобіль і аккаунт товариша по імені Леонардо. До того, як до них прибув водій, коханці найретельнішим чином вивчили акаунт Леонардо, і заспокоїлися, дізнавшись, що це абсолютно незнайомий їм чоловік.

Чоловік і дружина відразу впізнали один одного, як тільки пара сіла в машину. Варіації різних джерел про те, що сталося далі, відрізняються. Одні повідомляють, що пара зуміла втекти від розлюченого чоловіка, а інші - що Йеми з чоловіком покинули автомобіль та вийшли лаятися.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Монєточка потрапила на фото в обіймах коханця. Фани в захваті від кар'єри улюбленої виконавиці, яка стрімко розвивається, але вони нічого не знають про її особисте життя, і це засмучує. Ліза Гирдимова (так по-справжньому звуть співачку) не розповідає про свої стосунки, однак шанувальники не сумніваються: вона крутить роман з блогером Єгором Лоскутовим.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

До такого рішення вони прийшли після викладеного в мережу фотознімка в профілі Єгора. На фото пара знаходиться в міцних обіймах один одного. А особливо спостережливі фолловери помітили, що сторіз Лізи і Єгора з'являються одночасно з однакових місць, що натякає на спільне проведення часу улюбленців віртуальної публіки.

Нагадаємо, що Єгор Лоскутов - творець проекту "По-російськи", де він з командою займається перекладом іноземних книг і фільмів на російський лад.

Також раніше з'ясувалося, що Потапа застукали з Ані Лорак. Фанати обурені зрадою співака Насті Каменських.

Крім цього, Знай.UA дізнався, на кого проміняв дружину зрадник Влад Соколовський.

Також Знай.UA стало відомо про поради від Ані Лорак, як правильно будувати стосунки, щоб уникнути зради чоловіка, від якої постраждала і сама співачка.