Вночі, 30 вересня в московському аеропорту Шереметьєво, Росія зняли з рейсу з Пермі чоловіка-бодібілдера.

Повідомляється, що пермський бодібілдер пригрозив підірвати літак в Шереметьєво, тому що йому не сподобалося його місце.

Бешкетником виявився Павло Гец - чемпіон Росії з бодібілдингу. Він повинен був летіти з Москви до Пермі авіакомпанією "Ікар". Спортсменові не сподобалося місце, яке йому дісталося, і він почав сваритися зі стюардесами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В кінці перепалки спортсмен сказав фразу: "Підірвати літак треба". Тоді стюардеса викликала командира, а командир в свою чергу викликав поліцію. Бодібілдера вивели з літака у відділ поліції.

Повідомляється, що "поки його знімали з рейсу - він знімав відео"

"Нажеруться своїх анаболіків і шлють один одному сторіс", - пишуть на каналі.

Нагадаємо, зірка соцмереж Кирило Терешин, відомий також як "Руки-базуки", нещодавно виклав на своїй сторінці в Instagram фото, яке не на жарт стурбувало його шанувальників.

Фанати заявили, що у 22-річного Кирила відмирають його знамениті "руки-базуки". Як відомо, Терешин прославився тим, що занадто сильно захопився препаратом для штучного збільшення м'язової маси під назвою синтол. Однак, побачивши його свіжі знімки шанувальники почали бити тривогу: схоже, "синтоловий качок" все-таки зайшов надто далеко і в нього почалося відмирання тканин. Користувачі закликали Кирила одуматися і негайно звернутися за медичною допомогою.

Також ми повідомляли, що зірка інтернету Кирило Терешин, який став відомим і отримав прізвисько "Руки-базуки" через зловживання ін'єкціями синтола в біцепси, програв бій дівчині - бійцю ММА Заїрі Дишековій.

Ведучий каналу представив Терешину дівчину як "недолугу модель", якій потрібно провести відеотест. Він попросив власника "рук-базук" демонструвати "легку фірмову двійку".

Нагадаємо, бодібілдер "Руки-базуки" спливає кров'ю.

Як раніше повідомляв Знай.uа, "Руки-базуки" при смерті, фанати благають його одуматися.

Знай.uа писав про те, як виглядав до операцій головний фрік Росії.