Нападаючого "Зеніту" Олександра Кокоріна затримали на 48 годин в рамках кримінальної справи про хуліганство.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Він, як і Павло Мамаєв, в даний час затриманий. Найближчим часом йому буде пред'явлено звинувачення. Слідство планує вже завтра клопотати про запобіжний захід", - наводить один з російських порталів слова свого джерела.

При цьому зазначається, що Кокоріна можуть посадити під арешт або під домашній арешт.

Кількома годинами раніше 10 жовтня на 48 годин був затриманий гравець "Краснодара" Павло Мамаєв. Він, як і Кокорін, проходить у справі про хуліганство. Півзахисник знаходиться у статусі підозрюваного.


Нагадаємо, 8 жовтня Кокорін і Мамаєв зчинили бійку з відвідувачами одного з московських кафе, та побили чиновника Мінпромторгу – Дениса Пака, який очолює департамент автомобільної промисловості та залізничного машинобудування. Таким чином скандальновідомі футболісти відзначили ювілей своєї дружби.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Скандал з російськими футболістами отримав широкий резонанс у ЗМІ. А в російському відомстві заявили, що крім Пака у бійці постраждав ще один чиновник - це гендиректор ФГУП "НАМІ" Сергій Гайсин.

У мережі з'явилося відео нападу футболістів на чиновника. Ролик опублікував Telegram-канал Mash.

За дві години до інциденту в кафе, Кокорін і Мамаєв жорстко побили перехожого. За інформацією джерела, компанія п'яних футболістів о сьомій ранку вийшла зі стриптиз-клубу і почала заворушення.

На найближчій стоянці вони почали штурхати машини, на що один з перехожих зробив їм зауваження. Всією компанією його повалили на землю і стали бити ногами.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що за дві години до інциденту з чиновниками футболісти побили також водія ведучої "Першого каналу" Ольги Ушакової.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва, які побили чиновника і напали на перехожого, схопила поліція.

Також "Знай.ua" писав, що Кокоріну і Мамаєву загрожує сім років в'язниці.