В мережі з'явилися перші деталі допиту скандальних російських футболістів Кокоріна і Мамаєва. Про те, як футболісти ведуть себе на допиті розповів Telegram-канал Mash. Канал також розмістив відео з кабінету слідчого.

Як стверджує Mash, скандальновідоомі футболісти "Зеніту" і "Краснодара" Олександр Кокорін і Павло Мамаєв нібито повністю визнали свою провину в хуліганстві і в бійці з водієм.

За версією Telegram -каналу Mash, Кокорін і Мамаєв нібито "дуже засмучені ситуацією", а в поліцію не прибули два дні тому, що "були в замішанні і не знали, що їм робити".

Нагадаємо, в середу ввечері, 10 жовтня, Кокорін і Мамаєв були затримані. Щодо них порушено кримінальну справу за статтею "Хуліганство" замість більш м'якої статті "Побої", справа за якою відкривали спочатку. Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.

Пізніше стало відомо, що Кокорін і Мамаєв, які затримані поліцією у справі про бійку, будуть міститися в різних камерах ізолятора тимчасового утримування.

У понеділок Кокорін і Мамаєв побили директора департаменту Мінпромторгу Дениса Пака і водія провідної Першого каналу.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Нагадаємо, 8 жовтня Кокорін і Мамаєв зчинили бійку з відвідувачами одного з московських кафе, та побили чиновника Мінпромторгу – Дениса Пака, який очолює департамент автомобільної промисловості та залізничного машинобудування.

Скандал з російськими футболістами отримав широкий резонанс у ЗМІ. А в російському відомстві заявили, що крім Пака у бійці постраждав ще один чиновник - це гендиректор ФГУП "НАМІ" Сергій Гайсин.

У мережі з'явилося відео нападу футболістів на чиновника. Ролик опублікував Telegram-канал Mash.

За дві години до інциденту в кафе, Кокорін і Мамаєв жорстко побили перехожого. За інформацією джерела, компанія п'яних футболістів о сьомій ранку вийшла зі стриптиз-клубу і почала заворушення.

На найближчій стоянці вони почали штурхати машини, на що один з перехожих зробив їм зауваження. Всією компанією його повалили на землю і стали бити ногами.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що за дві години до інциденту з чиновниками футболісти побили також водія російського "Першого каналу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва, які побили чиновника і напали на перехожого, схопила поліція.

Також "Знай.ua" писав, що Кокоріну і Мамаєву загрожує сім років в'язниці.