Дванадцять людей, серед яких британська пара, стали жертвами зливи, яка затопила схід іспанського острова Майорка. Рятувальники шукають восьмирічного хлопчика. Про це повідомляє BBC.

Серед загиблих є троє громадян Німеччини та жінка з Нідерландів. Раптова злива забрала два життя на південному узбережжі Франції, одна жінка загинула під час бурі на Сардинії в Італії. Рятувальники продовжують шукати зниклих безвісти.

Громадяни Великої Британії Ентоні та Делія Грін, яким було за 70 років, приїхали на Майорку у відпустку. Їхні тіла знайшли у затопленому таксі неподалік туристичного міста Сан-Лоренсо. Тіло водія знайшли неподалік від машини, туди його віднесло водою.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Поліція Сан-Лоренсо заявила, що в місті побільшало крадіжок, і вони змушені збільшити кількість патрулів на вулицях.

Прем'єр-міністр Іспанії Педро Санчес заявив, що на те, щоб відновити міста, які постраждали від стихії, знадобляться місяці. Протягом ночі більше сотні рятувальників шукали восьмирічного хлопчика, який зник безвісти. Вважають, що він був у автомобілі з матір'ю, яка загинула. Його сестрі, яка також була в машині, вдалося вижити.

Перша ракетка світу Рафаель Надаль відкрив двері своєї тенісної академії в Манакорі неподалік від Сан-Льоренсо, для постраждалих під час повені. Його також сфотографували, коли він разом із волонтерами розчищав вулиці.

На півдні Франції у муніципалітеті Сен-Максім п'ять автомобілів віднесло потоком ріки до моря.

Два тіла виявили в одній із машин, яка лежала перевернута догори дриґом у воді.

Італійське місто Кальярі, що на Сардинії, також постраждало від повені. Тіло однієї жінки знайшли у четвер, її автомобіль потрапив у пастку через повінь.

Ansa пише про те, що загиблу звали Тамарою Маккаріо, їй було 45 років. Разом з родиною вони виїхали з власного будинку біля річки через побоювання, що будівлю може затопити.

Одну з доньок жінки знайшли на дереві, двох інших дітей та чоловіка виявили в двох будинках неподалік.

Нагадаємо, в Італії сталася чергова НП. На острові Сардинія обрушився міст, що проходить через річку Санта-Лючія.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що експерти аналітичного агентства Moody's оцінили завдані збитки від урагану "Флоренс" у США в $38-50 мільярдів.

Також портал Знай.ua, що кривава атака цунамі і землетрусу забрала десятки життів.