Кріштіану Роналду разом зі своєю подругою Джорджиною Родрігес був помічений напередодні ввечері в Парижі.

Гравець з дівчиною провели романтичний вечір в одному з найдорожчих і розкішних паризьких ресторанів Cesar, на виході якого футболіста "Ювентуса" і помітили. Про це повідомляє The Sun.

Нагадаємо, кілька тижнів тому Кріштіану Роналду опинився в центрі секс-скандалу. Американська модель Кетрін Майорга звинувачує футболіста у зґвалтуванні. За її словами, інцидент стався в туалеті готельного номера влітку 2009 року в Лас-Вегасі.

Модель стверджує, що футболіст заплатив їй за мовчання, але через 9 років дівчина заявила в поліцію, де почали розслідування.

Британський таблоїд The Sun опублікував ексклюзивне відео з нічного клубу Лас-Вегаса. За інформацією видання, відео було знято в ту ніч, коли, за заявою Кетрін, Кріштіану її зґвалтував. На відео видно, як Роналду і Майорга танцюють і обіймаються.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Сам Кріштіану відразу спростував всі звинувачення, заявивши, що Кетрін просто хоче пропіаритися за його рахунок.

Нагадаємо, мадридський клуб "Реал" підтримав португальського нападника "Ювентуса" Кріштіану Роналду в скандалі про згвалтування.

"Реал" подав до суду на португальську газету Correio da Manhã за матеріал, в якому йшлося про те, що саме клуб, гравцем якого Роналду був до минулого літа, став ініціатором того, щоб футболіст заплатив за мовчання нібито зґвалтованій ним Кетрін Майоргі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дівчина Роналду Джорджина Родрігес підтримала футболіста після звинувачень в його сторону.

Також "Знай.ua" писав, адвокат Кріштіану Роналду виступив із сенсаційною заявою.