У Чорногорії в місті Подгориці поліція затримала пропутінських байкерів, які супроводжували сербського патріарха під час його візиту до країни.

Про це повідомляє видання Balkan Insight. Чорногорська поліція затримала чотирьох членів російського прокремлівського клубу "Нічні вовки", які чомусь вирішили супроводжувати главу Сербської православної церкви Іринея під час його відвідин країни. Сербський патріарх відвідав Чорногорію разом з Патріархом Іоанном Антіохійським.

Про затримання повідомив на своїй сторінці ватажок "Нічних вовків" Олександр Залдостанов, відомий під кличкою "Хірург".

"Сьогодні поліція затримала 4 наших братів - Нічних вовків Чорногорія. Затримання відбулося після того, як хлопці проводили з аеропорту патріарха Іринея і митрополита Амфілохія. У поліції задавали дурні питання, які не мають ніякого відношення до службових обов'язків поліцейських. Мабуть таким чином намагаються чинити тиск на нас і залякувати інших" - заявив Залдостанов.

Сегодня полиция задержала 4 наших Братьев - Ночных Волков Черногория. Задержание произошло после того, как парни...

Geplaatst door Александр Хирург Залдастанов op Maandag 15 oktober 2018

Місцевий проросійський новинний сайт In4s повідомив, що байкерів тримали у відділку протягом п’яти годин. Затримали ватажка чорногорських "Нічних вовків" Вукомана Булатовича, його заступника Зелько Вукчевича, секретаря клубу Желько Обрадовіча і члена Горана Тіджано.

В Міністерстві внутрішніх справ пояснили, що байкерів затримали для перевірки їхніх осіб і з’ясування, у якій якості вони супроводжували патріарха Іринея.
Поліція провела перевірку і звільнила їх через кілька годин, оскільки не було причин для арешту, додали в міністерстві.

Нагадаємо, що найбільший в Росії клуб байерів "Нічні вовки" добре відомий своїми тісними зв'язками з російським президентом Володимиром Путіним, який називає їх "друзями" і часто з'являється на їхніх нациських мітингах, катаючись на Харлі Девідсоні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Клуб "Нічні вовки" фінансується Кремлем. Путінські байкери часто беруть участь в пропагандистських акціях і рекламних кампаніях на підтримку Володимира Путіна, а також часто проводять акції на підтримку РПЦ.

"Нічні вовки" особливо відзначились після окупації Росією Криму, коли патрулювали вулиці кримського міста Севастополя. Деякі члени клубу також приєдналися до проросійських бойовиків на сході України.

"Нічні вовки" мають свій філіал у Чорногорії, до якого входять члени з декількох міст країни.

Нагадаємо, Нічні вовки переплутали Путіна з Дідом Морозом

Як повідомляв портал "Знай.ua", Нічні вовки привітали луганських дітей лютим оскалом.

Також "Знай.ua" писав, українські прикордонники не впустили на територію країни члена російського байкерського клубу "Нічні вовки" на прізвисько "Водяний" та заборонили в'їзд путінському шакалу на територію країни.