У неділю, 21 жовтня, у Тайвані пасажирський поїзд потрапив в аварію, в результаті чого загинуло 22 людини, понад 170 отримали травми і поранення різного ступеня тяжкості. В мережі опублікували відео, на якому видно момент самої аварії. Інформація про кількість постраждалих і загиблих поки не остаточна: рятувальники продовжують розбирати завали, під якими все ще можуть перебувати люди.

Як повідомляє ВВС, страшна аварія сталася в 70 кілометрах від Тайпея - столиці Тайваню. Залізничний експрес 6434 складався з восьми вагонів, всі вони зійшли з рейок. У момент катастрофи всередині перебувало 366 людей. У керівництві залізницями розповіли, що поїзд експлуатують всього 6 років, він знаходиться в хорошому технічному стані.

Що стало причиною трагедії, ще належить з'ясувати. Свідки розповідають, що чули шум, а після побачили дим та іскри. Вони допомагали вибивати шибки в повалених вагонах і тим самим допомагали постраждалим вибиратися назовні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Глава Міністерства оборони розповів, що у рятувальній операції беруть участь 120 військовослужбовців.

Нагадаємо, у п'ятницю, 19 жовтня, в Індії в результаті наїзду поїзда на натовп, згідно з останніми даними, загинула 61 людина. Цю інформацію повідомив представник лікарні в місті Амрітсарі, передає РБК-Україна, посилаючись на Hindustan Times.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у п'ятницю, 19 жовтня, в Дарницькому районі столиці, на залізничній станції "Фармацевтична" швидкісний потяг "Інтерсіті" збив чоловіка. Від отриманих травм той помер на місці події.

Також "Знай.uа" повідомляв про те, що щонайменше 150 людей постраждали в результаті в'їзду поїзда у натовп людей в індійському місті Амрітсар. В результаті страшної трагедії загинули щонайменше 50 людей, повідомляє "ВВС" з посиланням на повідомлення поліції.