У російському місті Таганрог чули стрілянину та вибухи. Відбувалися події на у п'ятиповерховому житловому будинку, що на вулиці Шило.

Відомо, що шум в Таганрозі влаштував агресивний батько, який був незадоволений та не хотів віддавати дружині дітей.

Чоловік замкнувся у квартирі та нікого не впускав всередину.Пізніше з балкона він почав кидав петарди.

Зараз відомо, що порушник затриманий. Наразі на місці події працюють рятувальники і Нацгвардія. Правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше потужний вибух біля Пітера, димом затягло півміста, люди в паніці, вже рахують загиблих.

У Росії під Петербургом пролунав сильнй вибух. Як повідомляють очевидці, вибух пролунав в Гатчині, районі станції Гатчина-Товарна.

Пізніше російські видання уточнили, що потужний вибух стався близько 16:30 в селі Малі Колпани на заводі "Авангард", який " займається виробництвом піротехніки, карнизів і кемпінгових меблів.

Очевидці відзначають, що вибух був такої сили, що затряслася земля під ногами і тріщали вікна.

За даними російських інформаційних агентств, вже створений оперативний штаб, обставини події з'ясовуються.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що 14 липня, в Самбірському районі, що на Львівщині, на автодорозі Самбір-Дорогобич вибухнов припаркований "Мерседес".

У результаті аварії 2 людей загинули на місці випадку, а 45-річний чоловік помер у лікарні. Крім того, є ще один потерпілий, якого госпіталізували в тяжкому стані.

Також "Знай.uа" писав, про те, що в Афганістані прогриміли потужні вибухи: є жертви.

Інцидент трапився під час гри в крикет. За даними телеканалу Tolo News, турнір був організований серед місцевих команд із нагоди Рамадану, який розпочався в цьому році 16 травня і триватиме до 14 червня включно. Поки ніхто не взяв на себе відповідальність за атаку.

Раніше в місті Джелалабад в Афганістані прозвучали численні вибухи поблизу однієї з фінансових установ уряду.