Репер Снуп Догг опублікував в соціальній мережі мем, який став об'єктом для обговорення

найголовніше, що він був російською мовою. Зміст поста в тому, що він жалкує про дефіцит марихуани в Канаді. Своїм постом він підкорив російську публіку. У соцмережі сумніваються, чи знає сам репер, про що він написав. Більш того, користувачі з РФ навіть хочуть зробити його президентом.


Американський репер Снуп Догг, найімовірніше, активно стежить за світової інформаційної порядком. Його пост пов'язаний з світовими подіями. Оскільки це пов'язують з легалізацією марихуани, після чого її стало не так багато. От тільки спосіб подачі цієї інформації був не дуже зрозумілий. Навіщо було американському реперу постити про це російською. Після такої заяви инстаграмм Снупа атакували російські.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще


За словами користувачів, вони б хотіли бачити його у кандидатів в президенти. І якщо він приїде в російські глибинки, з задоволенням познайомлять з реаліями життя в Росії.


В твіттері ж готові вручити йому паспорт громадянина РФ. Також почалися обговорення та з приводу його кар'єри в Росії. Оскільки Догг вже проявив себе у ролі ведучого у програмі про дику природу, йому знайдеться місце на телебаченні.

Нагадаємо, раніше Чубаров зірвав переговори українців з путінськими окупантами.


Як повідомляв портал "Знай.uа" труднощі веганскої життя і найдивніші приколи українською: кращі меми на 25 жовтня.


"Знай.uа" писав, поліція мемів і занадто відверта блогерша: кращі меми на 24 жовтня.