Смерть відомого радянського і російського актора Миколи Караченцева не випустив з уваги і кремлівський засідатель Володимир Путін.

Російський президент поспівчував рідним і близьким у зв'язку з трагічною новиною і зазначив, що Караченцев - величезний талант.

"Микола Караченцов був видатним актором, справжньою зіркою кінематографу і легендарного "Ленкому", в якому служив багато років", — написав Путін на сайті Кремля.

"Мільйони людей щиро любили цю яскраву, неординарну, чарівну людину, захоплювалися його силою духу і стійкістю. Відхід Миколи Петровича Караченцева – величезна, непоправна втрата для рідних і близьких, друзів і колег. Для всіх нас!", — додав глава Кремля.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Легенда радянського і російського кінематографа, відомий актор Микола Караченцев, який помер у п'ятницю 26 жовтня, активно підтримував агресивну політику Володимира Путіна: артист не розумів, чому Україні не подобається анексія Криму.

Дружина актора в одному з інтерв'ю заявила, що анексія півострова була цілком законною.

"Я знаю людей, які взагалі не підтримують політику президента Путіна, але я її підтримую повністю. Крим - це наша земля. Я не розумію Андрія Макаревича, його радості, тому що він говорить, що ми - узурпатори", - сказала Людмила Поргіна.

Микола Караченцев – радянський і російський актор театру і кіно, Народний артист РРФСР. У 1963 році він поступив в Школу-студію МХАТ. Після навчання його розподілило в "Ленком". Саме тут Микола Петрович зіграв свою найвідомішу роль – графа Резанова. Рок-опера "Юнона і Авось" стала візитною карткою не тільки "Ленкому", але і самого Караченцова.

Нагадаємо, стала відома причина смерті Миколи Караченцева.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", після смерті Миколи Караченцева спливли шокуючі подробиці.

Також "Знай.uа" писав про те, що передсмертне бажання Караченцева не встигли виконати.