29 жовтня у понеділок ввечері у грузинській столиці Тбілісі відбувся землетрус.

Про це інформує Центр сейсмічного моніторингу Грузії.

Відомо, що трусив Грузію землетрус магнітудою 2,6.

Як повідомляють фахівці, підземні поштовхи були зафіксовані о 22:22 в Ісані-Самгорський районі Тбілісі.

Гіпоцентр землетрусу знаходився на глибині 8 км.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Крім того, підземні поштовхи відчувалися і в інших районах Тбілісі.

Наразі інформації про постраждалих або руйнування не з'являлося.

Нагадаємо, раніше потужний землетрус в Азовському морі: вчені попередили українців про жахливі наслідкиПотужний землетрус в Азовському морі: вчені попередили українців про жахливі наслідки.

У понеділок, 15 жовтня в Азовському морі стався землетрус, це сталося за 58 км від Бердянська Запорізької області. Сейсмологи повідомили, що лихо не принесло істотних руйнувань, але наслідки все ж таки є.

"Наслідків ніяких не було, мешканці багатоповерхівок відчули ці коливання, а приватні одно-двоповерхові будинки нічого не відчули. Все ж це дуже далеко було", — пояснив заступник директора Інституту геофізики НАН України Олександр Кендзера.

За словами геофізика, землетруси в цьому районі — часте явище, так як ці краї відносяться до потужного сейсмоактивного пояса нашої планети, який тягнеться від Азовських островів через все Середземне море на Кавказ і далі в бік Гіндукуш.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що страшний землетрус накрив мирне місто, більше десятка загиблих.

У суботу, 6 жовтня ввечері біля берегів Гаїті стався землетрус магнітудою 5,9. Про це повідомляє Геологічна служба США.

Епіцентром підземних поштовхів стала північно-західна частина, де їх магнітуда склала 5,9. Землетрус зафіксували у 03:11 за київським часом.

Епіцентр підземних поштовхів розташований в 20 км від населеного пункту Ти Пор-де-Пе у північно-західній частині Гаїті. Осередок залягав на глибині близько 11,7 км.

Також "Знай.uа" писав, про те, що страшний землетрус мало не стер з лиця землі популярний курорт: фото.