У міськраді Амстердама представники трьох партій запропонували прибрати зі славнозвісного Кварталу червоних ліхтарів борделі. Публічні будинки запропоновано перенести в інший район, повідомляють місцеві ЗМІ з посиланням на міську голову Фемку Халсему.

Чиновниця заявила, що найстаріший і історично значущий Квартал повинен бути житловим районом, а не притулком для любителів пікантних задоволень. У відповідь на це представники трьох партій запропонували повіям отримати ліцензії на свою працю в інших районах міста.

Член міської ради від зелених Фемке Русма заявила, що можна зробити готель, в якому будуть всі умови для забезпечення безпеки працівників секс-індустрії.

На думку іншого члена ради, члена партії D66 Олександра Хаммельбурга, переселення борделів дозволить повіям бути більш анонімними і уникати постійних фотозйомок туристів.

Члени міської ради вважають, що переселення публічних будинків зробить квартал Червоних ліхтарів менш цікавим для туристів.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Квартал протягом століть був притулком для жінок легкої поведінки з-за близького розташування до порту, але в останні роки наплив туристів створює все більший дискомфорт як для повій, так і для місцевих жителів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські представники ЛГБТ-спільноти влаштували бійку в гей-клубі Амстердама і потрапили у відділення поліції.

Охорона клубу швидко відреагувала, але оскільки в Нідерландах, така поведінка неприпустима в місцях відпочинку для чоловіків з нетрадиційною орієнтацією, далі пішов виклик поліції. Патруль, який миттєво прибув на місце виклику негайно забрав усіх бешкетників ділянку.

Знай.иа писав про одіозного олігарха, що проміняв дружину на повію. Кадри розваг мільйонера потрапили в Мережу і викликали скандал. Яке тепер доведеться публічної особистості, і як він буде відмивати свою репутацію, журналістам невідомо.

Раніше стало відомо про ескорт, який надавала скандальна Вікторія Боня – зірка сама розповіла про це ганебний факт своєї біографії.

В одному з російських телешоу зірка "Дому-2" Вікторія Боня заявила, що їй заплатили за фейковий роман з фрацузским мільярдером П'єром Андюраном цілих $500 000. Нібито, півмільйона доларів вона отримала за те, що вийшла з мільярдером на червону доріжку в Каннах.

Однак, незабаром скандальна заява Боні дійшла до Парижа. П'єр Андюран розповів одному з російських ЗМІ, що заперечує те, що оплачував зв'язок з Боней. Також він зазначив непросте фінансове становище зірки "Дому-2".