28-річний колишній регбіст з Австралії Сем Баллард помер після декількох років боротьби з хворобою, яка залишила його прикутим до інвалідного крісла, пише independent.co.uk.

Про смерть повідомили в місцевих ЗМІ. Хлопець помер в результаті ускладнень. В останні хвилини з ним поруч знаходилися родина і найближчі друзі, які не забували про Сема весь цей час. Останнім, що він сказав своїй мамі, були слова "Я люблю тебе", розповіла австралійська ведуча новин Ліза Уілкінсон.

"Сем помер у п'ятницю вранці в лікарні Хорнсбі, недалеко від того місця, де він виріс, в оточенні 20 людей, яких він найбільше любив".

Коли Сему було 19, він під час вечірки з друзями на спір проковтнув равлика. А на ранок з'ясувалося, що він тяжко захворів. В організм хлопця потрапив паразит — щурячий ціп'як. Спортсмен заразився еозинофільною пневмонією і впав у кому. Ці глисти зустрічаються у гризунів, але можуть передаватися і через равликів і слимаків, які їдять фекалії щурів. У людей зараження проходить, як правило, без симптомів, але в рідкісних випадках трапляються ураження головного мозку. У Сема виявився саме цей випадок, він впав у кому на 420 днів. Подаючий надії регбіст залишився прикутим до інвалідного візка після безглуздого жарту і в результаті загинув.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Мама Сема Кеті Баллард була змушена кинути роботу, щоб доглядати за сином. Жінка розповіла, що, незважаючи на всі труднощі, які їй довелося перенести, вона ніколи не звинувачувала ні сина за дурний вчинок, ні його друзів, які були поруч під час суперечки.

Нагадаємо, американський підприємець і колишній співзасновник легендарної корпорації Microsoft Пол Аллен помер у віці 65 років.

Раніше Знай.uа повідомляв, що помер легендарний борець ліги WWE Дон Лео Джонатан на прізвисько "Мормонський гігант".