Схоже, що до Росії цієї осені замість "бабиного літа" завітало "дідове" – від дідуся-Путіна, оскільки замість листопаду тут почався справжній мостопад.

Всього за місяць у РФ впали шість мостів. Ці серйозні НП свідчать про руйнування інфраструктури.

9 жовтня в Амурській області РФ міст обвалився на головний шлях Транссибірської залізничної магістралі. Два прольоти віадука впали на залізничне полотно. Інцидент стався, коли мостом їхав вантажний автомобіль, водія якого доставили в лікарню. Під віадуком стояв вантажний потяг. Влада міста прийняла рішення демонтувати міст, який частково обвалився.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Того ж дня, 9 жовтня, в Дубенському районі Мордовії також обвалився міст. Обвалення сталося внаслідок проїзду вантажного автомобіля, вага вантажу якого перевищував допустиму норму.

16 жовтня на об'їзній трасі у Владивостоці обвалився пішохідний міст. Самоскид зачепив надземний пішохідний перехід. 40-метрова залізобетонна конструкція впала на дорогу й повністю паралізувала рух транспорту в обох напрямках.

25 жовтня обвалилася 20–метрова ділянка автодорожнього мосту через річку Макопсе у Сочі. Через це було перервано автомобільне сполучення на федеральній трасі А–147 Джубга–Сочі.

26 жовтня в Примор'ї під вантажівкою і легковими автомобілями обвалився автомобільний міст.

5 листопада у Ханти-Мансійському автономному округу РФ обвалився міст.

Нагадаємо, двоє людей загинули і п'ять постраждали в результаті обвалення моста в Нафтоюганському районі Ханти-Мансійського автономного округу Росії.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Михайлівському районі Примор'я обвалився міст, коли по ньому їхали фура і легковий автомобіль. Під час обвалення фура скотилася вниз і придавила Mazda, в результаті двоє людей загинули.

Також "Знай.ua" писав, у мережі показали, що лишилося від Кримського мосту.