У мережі з’явилося рідкісне архівне фото з молодих літ російського президента Володимира Путіна

Фотографією поділився на своїй сторінці в Facebook публіцист Сергій Талк. На чорно-білому фото можна розгледіти молодого Путіна, який скромно стоїть за спиною свого тодішнього начальника Анатолія Собчака. Знімок був зроблений в 1992 році в Санкт-Петербурзі.

"На вашому екрані батько російської демократії, з боків охранка. Імбецила справа важко не впізнати. Але я угораю з того, хто на задньому плані пики корчить! І штани в гармошку. І де тільки вони знайшли такого калічного?", – підписав фото Талк.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У коментарях користувачі вибухнули іронією щодо Путіна.

"Опустив державу до його рівня. Шпани з Пітерського підворіття", "Ясно видно по очах, що уявляє, як про нього оповіді і пісні будуть складати … Харківський ультрас …", "Валізи то важкі. Ніс. Старався", "Той що на задньому пики корчить думає: "Мрійте і споруджуйте, я все одно все зруйную і похерю", "Там якийсь клон недороблений. Невже Путлера вже тоді клонували?!! ", – коментували користувачі.

Нагадаємо, у Києві, на Софіївській Борщагівці встановили пам'ятник російському президенту Володимиру Путіну. "Головний ватник світу" стоїть навкарачки, підпираючи своєю п'ятою точкою ліхтарний стовп.

Як повідомляв портал "Знай.ua", соцмережі вибухнули іронією щодо нового фото російського президента, на якому знову "підвищили" його зріст.

Також "Знай.ua" писав, опальний російський екс-депутат звернувся до президента РФ Володимира Путіна з проханням скласти свої повноваження у зв'язку з його віком.