Не менш ніж 9 людей загинули від повені, що сталася в Йорданії, у провінції Мадаба. Про це повідомляє CNN.
Від руйнівної стихії загинуло не менше 9 осіб, серед них – дитина.


"У провінції Мадаба повінь забрала життя маленької дівчинки. Це сталося, коли машина її сім'ї була змита повеневими водами. Рятувальники разом з дайверами намагаються відшукати зниклих безвісти», - йдеться в заяві.
В даний момент в країні оголошені рятувальні роботи. Повідомляється, що не менш 60 чоловік було врятовано, з них 9 госпіталізовані.


Повінь спровокувала затоплення багатьох шосе, рух транспорту практично паралізовано.

На початку жовтня Йорданська непогода також забрала немало життів: тоді загинуло не менш ніж 18 людей, з яких більшість - діти. Після закінчення літнього сезону на країну обрушились сильні зливи, що і спровокувало катастрофу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як повідомляє Reuters, діти разом зі вчителями були захоплені у "пастку" під час прогулянки по Мертвому морю, але завдяки поліцейським вертольотам, а також військовим, 34 людини було врятовано.

Прем'єр-міністр Йорданії заявив про порушення школою правил, в яких забороняється проводити прогулянки по Мервтому морю в непогоду. Триває розслідування.

Нещодавня катастрофа також сколихнула світ: як повідомляє Daily Express, стали відомі всі жертви трагедії з вертольотом володаря футбольного клубу "Лестер".

Окрім самого володаря клубу, мільярдера Вішая Шрівадданапрабха, на борту знаходились пілот Ерік Сваффер, два члени екіпажу - Нусар Сукнамаї, Каверпон Пунпар, а також пасажир Ізабелла Роза Лечович.

Трагедія сталась біля домашнього стадіону "Лестер" після матчу Англійської прем'єр-ліги з Вест-Хемом


Нагадуємо: Авіакатастрофа в Індонезії: рятувальники дістали загиблих, сотні понівечених тіл, людей не впізнати

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Не вижив ніхто: моторошна авіакатастрофа сколихнула світ, на місці аварії працюють військові

Також "Знай.ua" писав про те, що МКС на межі катастрофи, вийшов з ладу головний комп'ютер, станція розвалюється на очах