У Москві затримали бійця ММА Євгена Гонтарева, більш відомого широкому загалу за псевдонімом "Бізон".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

За попередніми даними, причиною затримання послужила підозра у розбої.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Більш детальні подробиці про інцидент поки невідомі. Відомо, що сам Гонтарев сприйняв своє затримання " як чийсь невдалий жарт". У правоохоронних органах також поки не прокоментували подію.

Поліція Росії
Поліція Росії

Відомо також те, що спортсмен настільки не повірив у власне затримання, що навіть намагався поборотися з поліцейськими.

Користувачі мережі припускають, що причиною затримання могла стати бійка. Офіційні коментарі із цього приводу поки не були оприлюднені.

Нагадаємо, екс-чемпіон світу з боксу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейвезер (50-0, 27 КО) заявив, що не давав згоди на бій за правилами ММА проти 20-річного кікбоксера Тенсіна Насукави.

Флойд Мейвезер
Флойд Мейвезер

У ЗМІ з'явилася інформація, що поєдинок відбудеться 31 грудня в Японії в рамках шоу від ММА-промоушену Rizin.

Флойд Мейвезер спростував цю інформацію, наголосивши, що домовленості були зовсім іншими. Спочатку йому повідомили, що це буде показовий бій для невеликої групи багатих глядачів за дуже високий гонорар.

Раніше Знай.uа писав про те, що у відомому на весь світ Музеї мадам Тюссо в Нью-Йорку з'явився новий експонат. Тепер музей буде прикрашати ще й воскова фігура ірландського бійця змішаних єдиноборств Конора Макгрегора.

Конор Макгрегор
Конор Макгрегор

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Так, фігуру 30-річного ірландця було встановлено в спортивному відділі музею, де також знаходяться статуї Кріштіану Роналду, Ліонеля Мессі та Мухаммеда Алі. Конор став другим бійцем UFC у всесвітньо відомому музеї після американця Чака Лідделла.

Також Знай.uа повідомляв, що екс-чемпіон світу з боксу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейвезер (50-0, 27 КО) відмовився проводити бій за правилами ММА проти 20-річного кікбоксера Тенсина Насукави.