Вранці, в суботу, 17 листопада, на нафтопереробному заводі в московському районі Капотня виникла пожежа. Про це повідомляють росЗМІ, посилаючись на ГУ МНС по Москві.

Уточнюється, що інформація про спалах заводу надійшла у 07:26 за московським часом.

"Пожежа виникла на території НПЗ у Капотні. Фахівці МНС прибули на місце пригоди і приступили до гасіння вогню", - розповіли рятувальники.

Крім того, згідно з даними, пожежі привласнено другий номер складності. Також відомо, що загоряння почалося на установці крекінгу (високотемпературної переробки нафти).

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У штабі пожежогасіння відзначили, що пожежу гасять більше 161 людини, поки вогонь локалізувати не вдалося.

За словами рятувальників, відбувається факельне горіння, йде густий чорний дим. Існує небезпека, що вогонь може перекинутися на сусідню установку. При цьому повідомляється, що постраждалих немає.

Через дві години пожежу на НПЗ у Капотні було локалізовано. Про це йдеться в заяві Міністерства енергетики Росії.

Нагадаємо, що у Києві вночі з четверга на п'ятницю, 16 листопада, горіла машина. Інцидент стався поблизу Голосіївського проспекту, там горіла машина. У момент спалаху повз проїжджали чоловіки, які відразу ж взялися рятувати машину від вогняного пекла. Вони причепили машину, яка знаходилася у безпосередній близькості до палаючого авто, і відтягли її на безпечну відстань.

Як повідомляв портал Знай.uа, вибух і пожежа сталася в залізничному тунелі між Неаполем і Салерно в Італії. Пожежа в тунелі спалахнула в ніч на п'ятницю, 16 листопада в результаті вибуху цистерни. В цей час в тунелі проводили профілактичні роботи.

Також портал Знай.uа писав, під час лісових пожеж на півночі Каліфорнії пропало безвісти 631 людей, практично за добу список жертв збільшився вдвічі, загиблих – до 66-ти. За даними місцевої влади, згоріло дотла 12 тисяч будівель, на півночі штату загинуло 63 людини, ще троє - від пожежі Вулсі на півдні.