Учасники аукціону julien's Auctions в Лос-Анджелесі були готові заплатити круглу суму за особисті речі поп-ікони Голлівуду Мерилін Монро.

За 250 тисяч доларів була продана нагорода Золотий Глобус, яка належала раніше Мерилін Монро. Про це повідомляє Hollywood Reporter. Це найбільша сума віддана за лот подібної категорії за всю історію аукціону.

Серед інших речей акторки улюблений автомобіль Монро Ford Thunderbird 1956 року випуску було продано за 490 тис. доларів.

SOLD for $490,000! This 1956 Ford Thunderbird is the only car owned by America’s greatest female icon - @MarilynMonroe - ever to be located, documented, and brought to auction. Sold in our Icons & Idols: Hollywood event live in Beverly Hills and online at https://t.co/TiME89uOXn! pic.twitter.com/eP7kEeZf4N
Juliens Auctions (@JuliensAuctions) 17 листопада 2018 р.

На аукціоні продали шовкову блузу актриси, в якій вона виступила на прес-конференції в аеропорту Лос-Анджелеса в 1956 році. У загальній складності за одяг голлівудської діви віддали 43 тис. доларів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За чималу суму – 32 тис. доларів – був проданий оригінал першого випуску Playboy з фотографією Мерилін на обкладинці разом з автографом засновника журналу Х'ю Хефнера.

SOLD for $32,000! An original first issue of #Playboy magazine featuring #MarilynMonroe on the cover. Signed by #HughHefner. Sold in our two-day Icons & Idols: Hollywood And More #auction event concluding today, live in Beverly Hills and online at https://t.co/TiME89uOXn! pic.twitter.com/k3wArI6CXm

Juliens Auctions (@JuliensAuctions) 17 листопада 2018 р.

Нагадаємо, Знай.иа писав про особисті щоденники Норми Джин, яка в маймутньому стала видатною Мерилін Монро.

Як раніше повідомляв Знай.uа, опубліковані унікальні фото Мерилін Монро зі знімального майданчика.

Також Знай.uа писав про те, що будинок Sotheby's виставив на продаж коштовності королеви Марії-Антуанетти.