У Німеччині Міністерство внутрішніх справ починає тотальне стеження за біженцями, яким не надали притулок.

Про це повідомляє портал GERMANIA.ONE.

18 листопада, в неділю, в МВС було запропоновано ряд заходів, які повинні полегшити і прискорити процедуру депортації відкинутих біженців.

Варто відзначити, що згідно "Дублінським угодам", нові правила будуть застосовуватись також до тих, чиє прохання про надання притулку обробляється в іншій європейській країні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нові правила:

  • посилення вимог щодо подання прохань про притулок в нічний час;
  • буде введено систему чіпів, які фіксують факт отримання пошти біженцями, що дозволить урядовим органам переконатися в отриманні адресатами повідомлень про депортації;
  • буде введена система бронювання безіменних квитків на рейс (якщо один з біженців проігнорує дату депортації і не з'явиться на свій рейс, то на його місце можна буде посадити іншого мігранта, який чекає депортації).

Також повідомляється, що міграційні органи отримають більше повноважень для відстеження та депортації біженців, яким не було надано притулок. Місцевій владі буде дозволено заарештовувати тих мігрантів, які спробують втекти.

Нагадаємо, в Європі на кордоні назріває конфлікт, який може перерости в напад і збройне протистояння. Більше 20 тисяч нелегалів з Близького Сходу і Африки загрожують прорватися через боснійсько-хорватський кордон.

Мігранти загрожують прорватися в Євросоюз. Повідомляється, що понад 20 тисяч людей агресивно налаштовані і озброєні холодною зброєю. Про це повідомляє міністерство внутрішніх справ Австрії.

Австрійські силовики відзначають, що на даний момент є загроза прориву щонайменше 20 тисяч мігрантів на боснійсько-хорватської кордону в напрямку Центральної Європи. Примітно, що більшість з них – це зовсім не сирійські біженці.

Як повідомляв "Знай. ua", улюблена країна українських заробітчан прикрутила гостинність, поїдуть тільки обрані.Документи стали видавати обережніше і уважніше.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що днями з'явилася інформація про плани Дональда Трампа щодо ще більшого "закручування гайок" по відношенню до мігрантів в США.